Over onze gemeente

Is dit je eerste kennismaking met de Vluchtheuvel? Van harte welkom! We vertellen je graag wat over onszelf en wat ons drijft om elke zondag bij elkaar te komen, al meer dan 50 jaar. Maar natuurlijk kan een website niet tippen aan een échte ontmoeting! Je bent van harte uitgenodigd op zondagochtend 10.15 uur, Dennenweg 100 te Arnhem, zodat we ons in het echt aan je voor kunnen stellen. Veel leuker toch?

WIE WIJ ZIJN

Onze volledige naam is Vluchtheuvel – Kerkgenootschap de Pinksterzending. Een hele mond vol. Waarom we Vluchtheuvel heten? Omdat wij een veilig toevluchtsoord willen vormen voor mensen die in de drukte van het leven snakken naar rust. Wij kunnen dat zelf niet geven, maar we willen je graag over iemand vertellen die dat wel kan. Iemand die jou door en door kent, ook al heb je Hem misschien nog niet ontmoet. Iemand die méér van je houdt dan je ooit zou kunnen voorstellen. Iemand die zegt ‘Komt tot mij, allen die vermoeid en belast zijn, en Ik zal je rust geven’. Iemand die Zijn leven voor je heeft gegeven, opdat als je in Hem gelooft je niet verloren gaat, maar eeuwig leven hebt. Jezus Christus, Zoon van God.

 

ONZE VOORGANGER - LUDOLF SCHOUTEN

Onze gemeente staat onder leiding van een voorganger. De voorganger leidt het bestuur en onze bijeenkomsten. Ludolf Schouten is sinds januari 2016 voorganger van Vluchtheuvel Pinksterzending. Voor dat hij voorganger werd leidde Ludolf samen met zijn vrouw Esther het jongerenwerk van de gemeente en was hij oudste. Ludolf en Esther blijven betrokken bij jongerenevents en -diensten. Beiden zijn leiders in hart en nieren met een grote passie voor muziek, ministry, aanbidding, profetie en spreken.